Solpanel leverantör i Arboga

 

En guld triangel som symboliserar solkraft direkt
Intresserad utav solpaneler på ditt tak i Arboga?

Att installera solceller i Arboga kommun är en utmärkt investering av flera anledningar. Först och främst erbjuder solenergi en obegränsad, förnybar energikälla. Detta bidrar till att minska vårt beroende av fossila bränslen, vilket är bra både för miljön och för Sveriges energisäkerhet.

solpaneler Arboga

solceller Arboga, solenerg Arboga

solkraftverk for bostadsrättsföreningar, företag, lantbruk i Arboga

billiga solcellspaket Arboga - nyckelfärdig solanlägnin

Solkraftverk for bostadsrättsföreningar, företag, lantbruk. Solpaneler, billiga solcellspaket, solenergi Arboga, solceller, nyckelfärdig solanlägnin Arboga.

Solpaneler Arboga
En guld färgad ikon som symboliserar ett företag

Företagare?

Solkraftverk anpassade för fastighetsägare & bostadsrättsföreningar.

1:a steget till sänkta elräkningar 

En guld färgad ikon som symboliserar ett lantbuk

Lantbrukare?

Solkraftverk anpassade för alla typer av lantbruksverksamhet.

1:a steget till sänkta elräkningar 

Icon i guld som symboliserar ett hus

Villaägare?

Solkraftverk all-inklusive anpassade för den moderna familjens behov.

1:a steget till sänkta elräkningar 

Solen vår egna energikälla som alla Arboga bor borde nyttja

 

Du som bor i Arboga kan nu sänka dina elräkningar!

Arboga kommun ett idealiskt klimat för solenergi. Trots att det kanske inte är känt för strålande solsken, producerar de klara, soliga dagar som Arboga upplever ändå en betydande mängd solenergi. Kombinerat med de långa sommardagarna kan detta resultera i en betydande mängd energi från dina solpaneler.

Vi på Solkraft Direkt har många års erfarenhet av att montera solceller både på tak, väggar och solparker som är monterade på marken. Kontakta oss så hjälper vi dig med vilken sorts solpanel och hur många som passar dig och ditt energibehov.

Solenergi lönsamt för både BRF, Lantbruk och Industrier

Solceller för bostadsrättsföreningar och fastigheter är en smart satsning spelar ingen roll vart du har din fastighet i Arboga kommun. Alla kan dra nytta av solenergins fantastiska potential oavsett om du äger en industrifastighet eller en offentlig byggnad. Det är både ekonomiskt och miljömässigt hållbart.

Genom att installera solceller på taket av din fastighets kan du minska driftskostnaderna och samtidigt öka fastighetens värde.

Arboga ån med utsikt från Strömsnäsbron

Arboga Kommun är engagerade i Solcellsindustrin

Arboga kommun är starkt engagerade i solcellsindustrin och uppmuntrar villaägare och fasstighetsägare att installera solceller. På senare år har man även vidtagit åtgärder för att underlätta processen, såsom att ta bort bygglovskrav i de flesta fallen, i vissa fall kan det fortfarande krävas bygglovskrav.  Vi på Solkraft Direkt hjälper dig med att hålla koll på vad du som fastighetsägare behöver göra för att kunna ha solpaneler på ditt tak i Arboga, Västmanland.

 

Med oss GÖR DU EN LÖNSAM SOLAFFÄR

Vi på Solkraft Direkt hjälper dig från start till slut genom att projektera, montera och driftsätta din solcellsanläggning. Som ditt lokala företag i Arboga arbetar vi nära dig och samarbetar med andra lokala aktörer för att säkerställa att slutresultatet av din solcellsinstallation blir så bra som möjligt.

Arboga Ån med gamla Arboga hus i bakgrunden

Solcellsanläggning på tak eller marken

Solcellsanläggning för dig som bor i Arboga finns tillgängligt i olika storlekar. Den vanligaste varianten är fristående solcellsanläggningar som monteras på lutande tak. Men vi på Solkraft Direkt hjälper dig även med markanläggningar om det skulle passa in i dina behov och att du har mark som är passande för en solcellspark. Vi ger dig bästa råden utifrån dina elförbrukningsbehov.

Recensioner från solpanels ägare i Arboga Kommun

Vi har installerat många olika sorters solpaneler i Arboga och kring liggande områden allt från lantbruk, industrier till privata villor i hela Västmanland. Så du kan känna dig trygg i ditt val av solpanels leverantör.

En guld färgad ikon som symboliserar ett lantbuk

Maria Jörnholm

Monteringspersonalen var fantastiska. De kom i överenskommen tid, arbetade flitigt och alltid säkert. De lämnade inget skräp efter sig. Det fanns alltid en arbetsledare som pratade bra engelska. De var måna att utföra arbetet så snabbt som möjligt, trots lite dåliga väderförhållande. Jag hade team 1och 4 här

Icon i guld som symboliserar ett hus

Rodi Buki

Riktigt nöjd med gänget som installerade våra solceller det var team 2 .och ett stort plus till solkraft direkt för all hjälp

Icon i guld som symboliserar ett hus

Lars-Erik Berglind

Snabb och smidig installation av solpaneler och växelriktare, trevlig personal 👍

Räkna på din solaffär.

Vad är solenergi?

Dra nytt av all den solenergi som faktiskt finns i Arboga. Solenergi är en kostnadseffektiv och miljövänlig energikälla där vi fångar upp och omvandlar solens ljus till el, kyla eller värme. Detta ger oss möjligheten att dra nytta av solens resurser på ett professionellt sätt. Du kan läsa mer på vad solenergi är i vårt artikel serie om solenergi.

Kontakta oss på Solkraft Direkt om du känner dig redo för att få reda på hur solenergi kan hjälpa dig med att minska dina elräkningar.

Arboga Flaggor gjorda i Järn tre stycken
Investera i en solcellspark i Arboga

Vilken sorts solpanelslösning passar dina elbehov? Kanske en solcellspark? Vi har hjälpt många mark och fastighetsägare med att skapa en solcellspark för att öka sin investering av solpaneler. Du kan läsa mer vilka lösningar och fördelar en solcellspark skulle kunna ha för dig i Arboga kommun.