Solceller till din fastighet i Ängelholm

 

En guld triangel som symboliserar solkraft direkt

Solceller till din bostadsrättsförening, BRF i Ängelholm

Vi har omfattande erfarenhet av stora solcellsprojekt för bostadsrättföreningar och samfälligheter. Genom åren har vi genomfört projekt i och runt Ängelholm. Vi är vana vid vanliga lägenhetshus där den största skillnaden är inkopplingen av växelriktare och uppbyggnaden av ställningar.

Vi kan även dra nytta av delad elanslutning och eldistribution, vilket leder till positiva besparingar för ditt fasta elabonnemang. Vi är mer än glada att komma ut och presentera för styrelsen, för att underlätta processen och förståelsen för solcellsprojektet.

solpaneler Ängelholm

solceller Ängelholm, solenerg Ängelholm

solkraftverk for bostadsrättsföreningar, företag, lantbruk i Ängelholm

billiga solcellspaket Ängelholm - nyckelfärdig solanlägnin

Solkraftverk for bostadsrättsföreningar, företag, lantbruk. Solpaneler, billiga solcellspaket, solenergi Ängelholm, solceller, nyckelfärdig solanlägnin Ängelholm.

Solpaneler Ängelholm
Drönar bild på fyra hus längor som alla har solceller på taken. Husen tillhör Riksbyggen BRF Västerängen i Västerås
En guld färgad ikon som symboliserar ett företag

Företagare?

Solkraftverk anpassade för fastighetsägare & bostadsrättsföreningar.

1:a steget till sänkta elräkningar 

En guld färgad ikon som symboliserar ett lantbuk

Lantbrukare?

Solkraftverk anpassade för alla typer av lantbruksverksamhet.

1:a steget till sänkta elräkningar 

Icon i guld som symboliserar ett hus

Villaägare?

Solkraftverk all-inklusive anpassade för den moderna familjens behov.

1:a steget till sänkta elräkningar 

Solceller för lantbruk och markinstallationer i Ängelholms kommun

Lantbrukare har ofta äldre ladugårdar med generösa takytor som kan utnyttjas optimalt för solceller. Vi har genomfört många framgångsrika solcellsprojekt i och kring Ängelholm. Ett lantbruk har ofta gott om markytor där solceller fördelaktigt kan monteras.

Ett axplock av lantbruk som har investerat i en solcellsanläggning i Skåne

Lantbruk i Pojkmark Gård i Skåne har investerat i solceller kolla in deras solcellsanläggning.

Lantbruk i Lissbogård i Trelleborg, Skåne har också investerat i solceller du kan se deras solcellsanläggning här.

Lantbruk i Ingeltorp, Skåne har även de investerat i en solcellsanläggning kolla hur det ser ut hos dem.

Lantbruk i Anderslöv, Skåne. Kolla in deras placering av sina solpaneler.

Markmonterade solpaneler

Markanläggningar med solpaneler kan vara något mer avancerade då solcellerna kräver stabil förankring med stativsystem som kan kräva grävning eller djupa borrhål. Vi har ett omfattande nätverk av erfarna underentreprenörer som hjälper oss med markinstallationer. Vi står för expertis och projektledning medan de tar hand om borrning, grävning och generellt entreprenadarbete.

Lantbruk med solceller på ladugårds tak.
Vilka solpaneler skall jag ha?

Valet av solceller är viktigt och hos oss på Solkraft Direkt har du många alternativ att välja mellan. Vi erbjuder inte bara ett sortiment av billigare och premium solceller, utan en uppsjö av olika varianter av solceller. Vi har stor kunskap om vilka solceller som passar ditt klimat, för dig som bor i Ängelholm, med sitt salta och lite mer blåsiga klimat. För dig som prioriterar stil och design är våra svarta premium solceller mycket efterfrågade. Vi kommer gärna ut och visar dig samt berättar mera vad som passar dig och dina elbehov.

väggmonterade Solpaneler på en ladugård
Vilken sorts montering passar mitt hus?

Du kan välja mellan att montera dina solpaneler på taket som är vanligast, men du kan också montera dem på väggen ifall du har en vägg som ligger i ett gynnsamt väderstreck för solpaneler. Har du markyta över så kan du även välja mellan markmonterade solpaneler eller en kombination av alla, vi hjälper dig hitta en lösning som passar ditt hus och din markyta.

Vad som passar dig och din elförbrukning bäst kan du med hjälp av våra rådgivare diskutera och få förslag på ett passande solcells förslag.

Så här går det till

-

HEMBESÖK

Med behovsanalys.

Offert

För din fastighet.

-
-

Beställning

Och finansiering.

Projektering

Och materialbeställning.

-
-

Montering

Av solpanelerna.

Driftsättning

Av ditt solkraftverk.

-
-

SERVICE

Underhåll & driftövervakning.

Bor du i Ängelholm och vill göra en lönsam solaffär?

Vi hjälper dig ta tillvara på solens egna naturkraft, redan idag

Med våra tjänster inom solkraft ser vi till att du får kraft över att göra det du är bäst på. Vi hjälper dig med din fastighet i Skåne.

personer på ett tak som monterar solpaneler
Funderar du på att installera solceller på taket?

Med hjälp av solkartan kan du se hur lämpligt ditt tak är för att ta till vara på solenergi.

Solkartan täcker hela Ängelholms kommun och beaktar orientering, lutning och skuggning. Skuggningar kan uppstå från växtlighet, skorstenar, burspråk och liknande. Det kan förekomma avvikelser i uppgifterna om takytor beroende på kartunderlagets noggrannhet. Solkartan ger en vägledning om hur mycket solenergi du kan utnyttja från ditt tak. Om du vill ha en mer exakt bedömning kan du kontakta oss på Solkraft Direkt så hjälper vi dig med expert råd som passar just dig och ditt tak.

Beräkningarna visar hur mycket du kan spara om du använder all din elproduktion. Den potentiella besparingen förutsätter att byggnaden förbrukar minst lika mycket el som solcellerna producerar. Intäkter från eventuell försäljning av överskottet till nätet ingår inte i beräkningen.

Solen går ned över svarta solpaneler på ett ladugårds tak i Västerås

Många nöjda solcells kunder i Skåne

Vi på Solkraft Direkt har installerat många olika sorters solpaneler till en mängd olika kunder så som lantbruk, BRF;er, privatpersoner, fritidshus, Industrier och solcellsparker. Vill du läsa vad några av våra solcells kunder tycker och tänker om deras nya solcells investering.

Kolla in solcells installationen hos en privat villa i Veijbystrand, Ängelholms kommun.

En guld färgad ikon som symboliserar ett företag
Recensioner

Fredrik Olsson

Mycket bra service och hjälp under planeringsfasen innan vi bestämt vad vi ville ha. Snabbt och smidigt montage som blev riktigt bra. Inga synliga kablar på taket. Helt svarta solceller och svarta skenor gör sig väldigt bra på vårt svarta tak, på båda sidor av huset Riktigt prisvärt. Rekommenderas!

En guld färgad ikon som symboliserar ett lantbuk

Magdalena Regardh

Grymt imponerad av de supertrevliga, snabba och hårt arbetande gänget som jobbade soluppgång till solnedgång för att få upp solcellerna på vårt ridhus på rekordtid för att inte störa vår verksamhet för länge. De tog också reda på var de skulle lägga skräpet vid efterstädningen. Pluspoäng för det!

Icon i guld som symboliserar ett hus

Jan Nilsson

Idag har team 3 från Solkraft varit hos oss på Lärkvägen5 i Skurup för montering av solpaneler. Ett proffsigt o seriöst genomfört arbete av duktiga, effektiva o trevliga killar. Om ni funderar på att investera i solpaneler är Solkraft ett bra val.

Räkna på din solaffär