Kundomdömen

Läs vad några av våra kunder tycker!

Dennis LarssonDennis LarssonDingutna

"Det var ett nöje att ha er hos oss och arbetet ni gjorde var imponerande! Både snabbt och med fin precision. Vi vill att montaget skulle vara snyggt så att man kan leva med det i 30 år och det kan vi göra!
Rekommendera absolut denna firma, man ska inte stirra sig blind på enbart kostnad, det finns en regel och det är att ett bra jobb kostar. Man får vad man betalar för. Denna firma levererar!"

Stefan EdlundStefan EdlundHofors

"Montering skedde i bistert vinterväder med personal utbildad i höghöjdsarbete, med adekvat utrustning. Vilket gladde mig som skyddsombud. Fick utmärkt hjälp med ansökan om solcellsbidrag och kontakter med elverk, vilket gjorde resan till att bli elproducent lätt."

Ring Stefan: 073-4321926

Elin BeckmanElin BeckmanMöklinta

"Vi är supernöjda med Solkraftdirekt! Snabb hantering och montering och några små justeringar gjordes lika effektivt. Mycket bra med den hjälp med ansökningar som vi fick av Liviu. Kan varmt rekommendera Liviu och Solkraftdirekt!"

Ring Elin: 070-3456970

Sonja SöderlindSonja SöderlindUppsala

"Denna Solkraftsresa har varit så spännande och rolig! Vilka proffsiga och vänliga hantverkarkillar, Så snabbt och koncentrerade på sina arbeten uppe på taket.Elektrikern som tänker "säkerhet". Sist men inte minst koordinatorn som sitter med att samordna dessa Verkställare. Tack till alla inblandade/sonja"

Ring Sonja: 073-0428082

Stig JohanssonStig JohanssonSala

" Vi köpte ett nyckelfärdigt solcellspaket från Solkraft Direkt för 1.5 år sen. Vi har fått hjälp med allting, och är väldigt nöjda med servicen som vi fick både före och efter monteringen. Från början undrade man över den investeringen var lönsam för oss ? Men den proffsiga säljaren kunde på ett tydligt och enkelt sätt förklara så att vi förstod att i slutändan hade vi bra ränta på pengarna. Vi kan verkligen rekommendera SolkraftDirekt."

Ring Stig: 070-5098711

Birger NorrmenBirger NorrmenSala

"Vi har installerat solpaneler med hjälp av Solkraftdirekt för över ett år sedan, allt har fungerat mycket bra och jag har fått hjälp med alla nödvändiga handlingar och kontakt med myndigheter.

Snabb och snygg installation, kompetent personal.

Rekommenderas!"

Ring Birger: 073-9986823

Jan MartinssonJan MartinssonLindesberg

"Tog beslut om installation 1 september! 13 sep dök 3 väldigt kompetenta montörer upp med allt mtrl. vid 9 tiden och kl 15 började jag producera egen el! Tom. Idag ca 450 kWh producerat, 161024! Mycket nöjd!"

Birgitta WahlströmBirgitta WahlströmKarlholmsbruk

"Vi har funderat ett tag på hur vi kan minska våra kostnader för villans drift. Kombinationen solkraft och bergvärme fungerar utmärkt för oss, då allting kopplas till befintligt elsystem. Min man har jobbat i branschen och han är mycket fascinerad av tekniken.

Monteringen tog bara ett par dagar och vi kan varmt rekommendera Solkraftdirekt."

Ring Birgitta: 076-8998536

Alvar DahlenlundAlvar DahlenlundGävle

"Jag har ett stort uthustak, jag fick tips att jag kunde nyttja det till solkraftproduktion.. I skrivande stund har solcellerna producerat 6841 KW/h.

Jag fick hjälp med allt t.o.m. att byta elleverantör till en som betalar bättre för mitt överskott."

Berndt AnderssonBerndt AnderssonGävle

"Vi har en maskinhall i söderläge som skulle passa bra för solenergi. Tog kontakt med Solkraft Direkt och beställde solceller. Duktiga hantverkare monterade solcellerna och allt tillbehör på mindre än två dagar.
Liviu hjälpte till med alla handlingar som ska till myndigheterna.

Vi är väldigt nöjda med arbetet och den fina service som Liviu stod för."

Ring Berndt: 070-2900633

Fernando ÖhmanFernando ÖhmanStockholm

"Min svärson har rekommenderat Solkraftdirekt till mig, och jag rekommenderar det till dig. Hus med tak i olika väderstreck! Resultaten liknar en fast solföljare som ger solel från tidigt på morgonen till sent på kvällen.

På morgonen börja östsida producera, mitt på dagen kommer det mesta från söder och kvällen avslutas med produktion från den västra sida. Jag är mycket nöjd med resultaten."

Ring Fernando: 073-0849062

Leif LööfLeif LööfGävle

"Har producerat 7200 Kw/h sedan 16 april i år och fick ett nytt snygg tak på köpet!"

Margareta LarssonMargareta LarssonGävle

"Vi blev inspirerade av vår granne Mats och tog kontakt med Solkraftdirekt för offert. Monteringen genomfördes snabbt och smidigt. Det är roligare att få elräkningen nu för tiden och det blev lyckad att kombinera västra och södra sida på hustaket."

Mats NilssonMats NilssonGävle

"Vi är väldigt nöjda med både monteringen och anläggningen. Duktiga hantverkare som monterade solcellerna och alla tillbehör, Liviu hjälpte till med alla handlingar efteråt. Har producerat 9 500 kWh sedan början på mars. Riktigt roligt att få elräkningen nu för tiden!"

Ring Mats: 070-6696720

Marlene HallgrenMarlene HallgrenSala

"Solen är favoritämnet i våran familj, vi fick inspiration från våra resor i Spanien där mycket av hustaken täcks av just solceller. Vi har idag en solkraftsanläggning som täcker 70% av vår fastighets energibehov.

Vi fick hjälp med rubbet!"